Västerås, Gimo & Alfta 2019

Cornelisalfta3

Counting Crows  Winning Streak debuterade i Västerås i april och placerade sig tvåa i juniorklassen med Ck. Nästa utställning var Gimo där han vann en mkt stark och stor juniorklass, fick Ck och placerade sig som andra bästa hane med r-cert och r-nordic cert! Hans tredje utställning var Alfta i helgen i juni Domare Lisa Molin satte upp honom som ⭐️ BÄSTA HANE ⭐️ Det innebar också hans första cert 💙⭐️💙 Vi är så stolta!
⭐️⭐️⭐️
CC. Jade debuterade i Gimo och drog till med en klassvinst i stor juniorklass tikar och placerade sig som fjärde bästa tik ❤️ I helgen i Alfta gjorde hon om samma vända med klassvinst och placerade sig som tredje bästa tik ❤️ Vårt duktiga lillhjärta
⭐️⭐️⭐️
CC. Ride The Hi-Hat har vänstervarvat han med ❤️ I Alfta knep han hem platsen som tredje bästa hane
⭐️⭐️⭐️
Björkbygdens Segervilja ställdes också i Alfta och drog till med klassvinst i Championklass tikar och placerade sig som fjärde bästa tik ❤️
⭐️⭐️⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *