Nike har fått sin valp!

I Nikes mage väntade en liten kille på 160 gram! ”Uno” (en) som vi kallar honom äter och mår bra. Det blev en odramatisk valpning där Uno kom ut utan problem, vilket annars brukar kunna bli när det bara är en valp. Skönt att Nike fixade det så bra! Vi är så tacksamma för lille ”Uno” och han letar ett blivande hem. Vi ser gärna att det blir i Stockholmsregionen eller i närheten då vi vill föja honom nära. Han härstammar från vår nu 12,5 åriga stamtik Avila (mormors mor) och vi hoppas han kan bli en del av vår fortsatta avel.

Några bilder på ”godingen” och hans mor ♥

countingcrowspugs

countingcrowspugs

Nu inväntar vi Jades nedkomst. Magen står i alla hörn och Jade är nöjd med livet som havande! Nu längtar vi dock efter att få träffa de små. 5 augusti är de beräknade.

Vid intresse, maila info@counting-crows.se eller tel/sms Stina 0760 27 10 21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *