Jade har fått sina valpar!

jades1

jades2

I lördags den 1 augusti anlände Jades valpar! Jade var så otroligt duktig under födseln och hon trivs med sina små gullungar! Tre hanar och två tikar kom det. Vid intresse, kontakta Stina på 0760-271021 eller stina@counting-crows.se

nikes1

Nikes2

Det går fortsatt bra för Nike och ”Uno”. Han är idag 12 dagar gammal och snart kommer han att öppna ögonen. Han är en riktig kelgris och älskar att bli kliad bakom örat. När de inte har några kullsyskon är det extra viktigt att vi människor och mamman gosar mycket med valpen och visar den närhet valpen annars får genom att trängas runt med sina syskon. I övrigt är han ett riktigt bustroll och kartar runt i valplådan för fullt!

Hälsningar från valplådan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *