Vi söker ett utställningsintresserat hem

1C327076-2028-4BEC-ABFE-FC6AB2203AED 5E0F579C-6180-4D11-9307-BF783BE4A03E
Idag fyller valparna 2 veckor ❤️ Tiden går så fort! Idag har vi öppnat upp mellanväggen i valplådan då de börjat röra sig mer och mer mellan mat och sömn. Nu ska de lära sig hitta motoriken, gå och leka! En underbar tid som uppfödare väntar! Det är en ynnest att följa ett liv från start och genom utvecklingen mot 8 veckor och flyttklar!

Apropå flytt söker vi ett utställningsintresserat hem till någon av de svarta pojkarna. Du behöver inte ha varit aktiv inom utställning förut, men vi söker den som är pepp på att prova på och följa med 🥰 Det krävs träning av valpen, en träning som är väldigt rolig och en kul aktivitet att göra tillsammans med hunden. Och oss! Vi arrangerar utställningsträningar som en kan delta i. Alla hundar blir inte perfekta utställningshundar, och det är inte det vi söker, men såklart är vi stolta över våra uppfödda valpar och vill visa upp dem och få deras exteriör bedömda emellanåt. Det är en del av uppfödarens viktiga avelsarbete. Vi tror mkt på den här kullen och kunde vi spara en till hane hade vi gjort det. Men som uppfödare är det en fördel med tikar hemma. Vi hoppas att den här valpens hem är i Stockholmstrakten så vi kan träffas ofta! Är du nyfiken? Välkommen att kontakta oss med en första presentation via Mail till info@counting-crows.se Tveka inte! Finns intresset och nyfikenheten – löser vi resten! Å du! Såklart ska du oxå ha massvis med kärlek att ge en mops och vara mottaglig för massvis av mopskärlek tillbaks!

We’re looking for a home near Stockholm for one of the black boys. A home where there’s an interest for dog shows. Beginner is totally OK! We’ll be by your side when learning.  Welcome to join our team!  Write a first presentation to info@counting-crows.se

//Stina & Melina

FCBDCD01-C4BC-4600-B1A7-BCCDC31DA1D1

Idag blev valplådan dubbelt så stor! Dags för upptäcksfärd ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *