God jul & gott nytt 2021!

Vi önskar alla valpköpare, vänner familj och andra hemsidebesökare en riktigt god jul och ett gott nytt år! Nu hoppas vi på att vi alla kan blicka framåt och att 2021 blir ett sjuhelsikes mkt bättre år än 2020 på så många vis. Vi passar här på att summera året som gått:

 

JANUARI

Vi besökte utställningen My Dog i Göteborg. Där ställde vi ut Cornelis och Jade med stor framgång! Cornelis vann unghundsklassen, fick Ck, placerade sig som tredje bästa hane och fick r-cert och dessutom sitt allra första CACIB! Domare var Lisa Molin, som även var den som gav Cornelis hans första cert, sommaren 2019 när han var1 år gammal.

Under samma utställning placerade sig Jade som fyra i unghundsklassen och fick Ck. Domare Patrik Cederlöf.

mydog

Jade och Cornelis ringside på My Dog 2020.

Detta blev tyvärr den enda utställningen som arrangerades i Sverige under Coronaåret 2020.

 

FEBRUARI

I februari föddes våra små busfrön, whippetarna Haylee och Marley. Mopsarna älskar dem! De heter Albicans Unfinished Business och Albicans Unchain My Heart i stamtavlan. De tu har verkligen blivit ett uppfriskande tillskott i flocken! Tack till Åke Cronander för dessa två små glädjespridare.

I februari födde också Ayla, Björkbygdens Segervilja, sin första kull på kennel Strandsmedjans. Hennes nästa kull hoppas vi på 2021 här hemma i Nykvarn.

marleyhaylee4months

 

JULI/AUGUSTI

I juli födde CC. Unique , aka ”Nike”, sin förstfödda lille gosse, CC. Avalon aka ”Uno”. Sex dagar senare födde CC. Jade en femvalparskull med tre hanar och två tikar. Kvar i kenneln blev CC. Glitter ’n Coral, aka ”Kora”.nj1Nike & Jade

uno

CC. Avalon efter Habenero De Javu Perfection och CC. Unique

litter18

Jades kull, CC. Sharp Van Dyck, Jazzberry Jam, Mellow Yellow, Glitter ’n Coral & Hot ’n Cerise. Kullen är efter Montes Auri Escobar

 

DECEMBER

Den 6 december födde Brenda, CC. Opal, hennes och Cornelis valpar. Det blev tre hanar och två tikar. Två av hanarna är svarta, en gul, och av tikarna kom en svart och en gul.

Nike parades på Lucia med Cornelis. Vi hoppas på smått kring den 14 februari! Julbilden högst upp är på Nike och Cornelis under en intim kärleksstund 🙂

Pga Coronaläget hann inte så mycket mer hända under året 2020. Men ett underbart valpår blev det sannerligen! Och kennelfamiljen utökades med fem nya fantastiska familjer till valpköpare ♥

 

Vad händer 2021?

Vi hoppas kunna arrangera kennelträff i sommar. Vi hoppas också att Nike, Jade och Ayla får bli mammor igen under våren!

Mitt i samhällskrisen kring Corona känner vi en ynnest med att vara med och skapa nya små fyrbenta liv. Hopp om livet och framtiden finns och vi ser fram emot 2021 på så många vis.

Ta hand om er alla och varandra därute ♥

Stina & Melina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *